Menu
RSS
A+ A A-

ХИРУРШКИ ЗАХВАТ НЕИЗБЕЖАН

ОБНОВА И РЕКОНСТРУКЦИЈА ЛОКАЛНИХ ПУТЕВА У НАШОЈ ОПШТИНИРеконструкција локалних путева у токуЈедна од највећих ставки које ће се издвојити ове године за уређење комуналне инфраструктуре биће свакако обнова и реконструкција локалних путева у општини. За ове намене из буџета општине Шид у току 2007. године планирано је да се издвоји 27 милиона динара.Према речима Драгице Милић из ЈП за грађевинско земљиште у Шиду, носиоца овог пројекта, радови које изводе радници Срем-пута из Руме, у пуном су јеку. До сада је извршена поправка на локалном путу Шид - Вашица - Батровци као и у Месној управи Илинци где су санирана најтежа оштећења на саобраћајним тракама.

Исто тако радови су извршени и на локалном путу Вашица - Адашевци. У наредних 30 дана према плану треба да се изврше поправке и обнова саобраћајних трака у готово свим улицама у Шиду у којима су евидентна оштећења. Извршена је и реконструкција и обнова како саобраћајних трака тако и прилаза ка Дому здравља у Шиду. У наредним месецима предстоје радови и у осталим Месним управама у општини на путевима који су у надлежности локалне самоуправе.

Тако ће у месној управи Бингула бити постављен нови асфалтни слој у улици ЈНА. У току су и радови на обнови вертикалне сигнализације а радови на постављању хоризонталне сигнализације биће урађени крајем августа и почетком септембра месеца.