Menu
RSS
A+ A A-

ПРОГРАМ ЗА СВАЧИЈУ ДУШУ И СВАКУ ГЕНЕРАЦИЈУ

НАША АНКЕТА ШТА МИСЛИТЕ О ОВОГОДИШЊЕМ КУЛТУРНОМ ЛЕТУ?И најстрожи критичари требали би да се сложе да је овогодишње организовање Шидског културног лета потез за сваку похвалу. Олакшање врелим јулским данима доносиле су вечери а за разоноду у оквиру ове манифестације припремљен је разноврстан програм. Шта о томе мисле, питали смо наше суграђане.


Милан Стефановић:
stefanovic.jpg Стални сам посетилац збивања на Културном лету. Простор је леп, гости су одличан избор. За свакога има по нешто. Похваљујем организаторе ове манифестације.

 

   

Ђурђица Марић:
djurdjica.jpg Овај програм је супер, за сваку је генерацију. У ова тешка данашња времена треба оваквих програма. Редовно идем са супругом, кћерком и колегиницама. По нашем мишљењу можда би требало више музике баш на Тргу. Некако као да се у ово не уклапају позоришне представе у затвореном простору. Али, у сваком случају похваљујем Лето, јер је лепо овако проводити вечери и дружити се.

 

  Алекса Алексић:
aleksic.jpg Иако радим у пекари, дакле ноћу, посећујем Шидско културно лето. Одушевио сам се музиком у извођењу Бојана Бабића. Немам примедби на програм јер је он очигледно припреман за ширу популацију. Ја дајем приоритет народној музици и зато једва чекам долазак Звонка Богдана. Верујем да ће то бити празник за Шид. Волео бих ја да дође и Снежана Ђуришић, али то вероватно много кошта. За наше прилике ова манифестација је уистину нешто прелепо и зато заслужује све похвале.