У МОЛОВИНУ ДО КРАЈА ГОДИНЕ

telefon.jpg Ако је веровати обећањима из Телекома до краја године у Моловину ће се дуплирати број корисника фиксне телефоније. Наиме, тренутно је у селу 30-так телефонских прикључака, а још 30 нових бројева би требало да се уведе до Нове године.

- Од Сота до брега према Моловину у земљи су постављени каблови, а до Моловина би требале бити постављене бандере. Увођењем 30 нових бројева биле би задовољене потребе села. Срећа да имамо говорницу па са њом могу послужити становници који немају телефоне у кући.

Узгред, седам дана су нам телефонске везе биле у прекиду, али након отклањања квара телефони су поново у функцији - сазнајемо од Милорада Милутиновића, председника Месне управе.

- Годинама чекам увођење телефона, иако сам давно поднела захтев од тога засад нема ништа. Стално се о овом распитујем у пошти у Шиду. Надам се да ће се овај пут остварити обећања, јер је телефон заиста неопходан сваком домаћинству - прича Видосава Грујић, мајка два сина средњошколца.

- Не можемо се пожалити на аутобуске везе, сад је то заиста добро решено, али улице би требало асфалтирати. А о водоводу да и не говорим - о животу у Моловину говори Видосава.