У Привиној Глави најмањем селу шидске општине

lovacki-dom-privina-glava.jpg
Пригодном свечаношћу недавно је у Привиној Глави свечано отворен нови Ловачки дом. Средства за изградњу обезбедили су чланови ЛД "Зец" из Привине Главе а помоћ су им пружили и Општинско ловачко удружење Шид, Месна управа Привина Глава и друге организације и појединци.

Како је истакао приликом отварања дома, председник Ловачког друштва "Зец" у Привиној Глави, Мића Бабић, ово је значајан датум не само за ЛД "Зец" него и за цело село. "Отварањем новог Ловачког дома у коме се поред свечане сале налазе и пратеће просторије створили смо један леп кутак за дружење и активности како чланова ЛД "Зец" тако и свих мештана Привине Главе.

Захваљујем се свима који су на било који начин помогли изградњу овог дома и верујем да ћемо се у наредном периоду често налазити у њему "истакао је председник Ловачког друштва у Привиној Глави Мића Бабић.

Након свечног пресецања врпце, прота хаџи Ђорђе Воларевић из Шида је освештао просторије новог Ловачког дома у Привиној Глави после чега је уследио традиционални ловачки ручак и дружење.