Menu
RSS
A+ A A-

ТРЕЋИ СРЕМ ЕКСПО

ОДРЖАН САЈАМ ПРИВРЕДЕ У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИsajam_investitori.jpgНа сајму у Сремској Митровици Општина Шид репрезентативно представљена. Учествовали и представници мале привреде
Сремска Митровица је у периоду од 27. до 29. септембра по трећи пут била домаћин привредног сајма под називом Срем експо 2007. Сајам је организован у спортској хали "Пинки". Испред организатора, Сремске привредне коморе, излагаче и госте поздравили су Владимир Малбашић и председник општине Сремска Митровица Зоран Мишчевић.


Прилику да се представи имала је и Општина Шид, а задатак да то на најбољи начин учини додељен је Културно-образовном центру. На штанду наше општине представљени су Културно-образовни центар, Галерија слика "Сава Шумановић" и Туристичка организација. Заслужни што је представљање било успешно били су Миленка Субић, Јелена Ковинчић и Синиша Ћупина.


У рекламном делу дељен је пропагандни материјал, а визуелно представљање општине Шид омогућено је путем видео приказа на рачунару. Између осталог, представљен је и "Шидски билтен", који се издаје скоро две године. Без субјективног доживљаја можемо рећи да је штанд Оштине Шид уистину био запажен, што можемо захвалити и нашем на далеко познатом суграђанину Сави Шумановићу. 

sajma_penzionerke.jpg

 Изложбени простор посетили су и представници општинске власти на челу са председником Општине Митом Аврамовим. А како су у посети Оштини Шид били и представници привредника из пријатељске нам Русије, они су, такође, посетили Сајам задржавши се на нашем штанду.

На сајму су излагали и представници из наше Општине: "Биг Бул", месница "Липић", "Пољоауто", "Деки комерц", "Доми тапе", "Поли" и "Софтинг" испред општег Удружења предузетника Општине Шид.
Ни ова манифестација није прошла без чланица актива жена па су на платоу испред спортске хале изложбене штандове имале активисткиње из Љубе, Моровића, Јамене и Шида. Чланице КУД-а Јесен живота биле су запажене и по ношњи коју су носиле, а добиле су и диплому за најуређенији штанд народних рукотворина.