Menu
RSS
A+ A A-

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ПУТОВАЊЕ

У ШИДУ ОДРЖАНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА ТУРИСТИЧКЕ АГЕНЦИЈЕ ТАЈМ ТУРСturizam.jpg

Под слоганом "Време је за путовање" у Шиду је одржана презентација туристичке агенције Тајм Турс из Шида.

Бројни гости и званице, међу којима су били представници локалне самоуправе, јавног и културног живота, СПЦ, представници туристичких организација из Србије, као и велики број корисника услуга ове агенције, имали су прилику да у Галерији у Тржном центру виде део понуде са којом ће ове године Тајм турс изаћи пред грађане наше општине, али и шире.


Директор агенције Зоран Петровић  са својим сарадницима Кристином Радосављевић  и Илијаном Орешчанин  истакао је да је за ову годину Тајм турс припремио низ атрактивних понуда за бројне туристичке дестинације у земљи и иностранству.
- Жеља нам је да будемо присутни у свим срединама.

 

Верујемо да наши програми и понуде садрже све оно што наши потенцијални клијенти желе. У том смислу  смо ове године знатно обогатили нашу понуду у којој се могу наћи бројни садржаји почев од једнодневних аранжмана и посете нашој општини до летовања у Тунису, Грчкој и другим земљама.

Посебан програм имамо за ђачке екскурзије као и за рекреативну наставу и то за ученике од 1. до 8. разреда - истакао је Петровић. Иначе на презентацији Тајм турса учествовали су и представници туристичких агенција из Београда, Ваљева, Таре, Златибора као и чланови Удружења љубитеља природе "Рај на длану" из Љига.


ПРВИ ЛИЦЕНЦИРАНИ ТУРИСТИЧКИ ВОДИЧ У СРЕМУ
У Тајм Турсу посебно су поносни на лиценцу Илијане Орешчанин  која је након дипломирања на Високој туристичкој школи у Београду, добила лиценцу туристичког водича и једина је туристичка посленица у Срему са тим сертификатом, што је још један доказ да агенција из Шида испуњава све предвиђене стандарде за овакву врсту пословања.