Menu
RSS
A+ A A-

ЗАПИС

Они који сматрају јесен за најлепше годишње доба најбољу потврду за своју констатацију могу ових дана наћи на теренима Војне установе Моровић. Смештена на ободу чувених Босутских шума у којима се налази бујна шумска вегетација и чувени храст Лужњак пружа јединствен поглед и доживљај свима онима који се ових лепих јесењих дана нађу на овом одредишту. 

Некада ексклузивно ловиште највиших државних и војних функционера у последњој деценији постало је доступно бројним посетиоцима и гостима. У оквиру Војне установе Моровић налазе се бројни производно-економски објекти а у последње време доста је урађено на обнови и уређењу хотелског комплекса и спортско-рекреативних терена тако да бројни гости и делегације из земље и иностранства имају у понуди бројне садржаје и специјалитете од дивљачи.

Поред њих у последње време и велики број спортских екипа проводи припреме на теренима Војне установе Моровић. Уколико се заиста желите уверити у лепоту Босутских шума у ове јесење дане свратите у Војну установу Моровић и уверите се сами у то. Пут до Војне установе Моровић води са ауто-пута Београд - Загреб недалеко од граничног прелаза Батровци - Бајаково између Србије и Хрватске. Поред овог правца постоје још два којима такође можете стићи до овог одредишта. Један је од села Моровић које је удаљено четири километра а други је од села Батровци које је удаљено три километра од Војне установе Моровић.