Menu
RSS
A+ A A-

У СУСРЕТ ПРЕДСТОЈЕЋИМ ИЗБОРИМА ПРОШИРЕНА ИЗБОРНА ЛИСТА

Рок за пријаву политичких партија и коалиције као и кандидата за народне посланике и одборнике у Скупштини општине Шид за предстојеће парламентарне изборе истекао је у петак 25. априла.

 

Према речима секретара Општинске изборне комисије Живке Сремац до тог тренутка седам политичких партија и коалиција пријавиле су се за изборе за одборнике у Скупштини општине Шид. То су:
Демократска странка, Српска радикална странка, Демократска странка Србије-Нова Србија, Социјалистичка партија Србије-Партија уједињених пензионера Србије-Јединствена Србија, Лига социјалдемократа Војводине, Либерално демократска партија и Група грађана "Са истином за бољи живот".


На листи кандидата за покрајинске посланике у Скупштини АП Војводине налазе се шест кандидата који ће се бирати по већинском систему.

То су: Мита Аврмаовић-Српска радикална странка, Зоран Семеновић-Демократска странка Србије-Нова Србија, Јован Матијевић Социјалистичка партија Србије-Партија уједињених пензионера Србије-Јединствена Србија, Душан Петко-Демократска странка, Звонко Хнатков-Лига социјалдемократа Војводине и Слободан Филиповић-Либерално демократска партија.