Menu
RSS
A+ A A-

ШТА СА ЗАТЕЧЕНИМ ДУГОВИМА?

У оквиру последње тачке дневног реда, питања и предлози, Жељко Брестовачки, посланик у Народној скупштини, сугерисао је да на седници СО Шид редовно буду позвани посланици са подручја наше општине у Републичкој и Покрајинској скупштини. За сада су то управо Брестовачки (Републичка скупштина) и Душан Петко (Покрајинска скупштина).


Миланка Воркапић је прочитала писмо протонамесника Душана Чавке из Кукујеваца у ком он тражи простор у центру села за градње цркве.
Сања Николић из Јамене поставила је три питања. Прво, како ће се наћи могућност за измиривање дуга од 1.8 милиона динара у Јамени према "Сремпуту". Друго, ко ће утврдити како су утрошена два милиона динара добијена за атарске путеве, и треће, ко је одобрио 100 хектара државне земље за сејање соје и када ће МУ Јамена добити средства од закупа.


Председник општине Миленко Дабић је рекао да су дуговања затечена, осим у Јамени, у Гибарцу и Бачинцима. Укупна затечена дуговања су око 100 милиона динара, па ће бити тешко привести крају ову годину, јер није сигурно да је ово коначна цифра.

На овај коментар реаговао је Мита Аврамов устврдивши да су и они пре четири године затекли дуг од 57 милиона динара, па ће бити тешко привести крају ову годину, јер није сигурно да је ово коначна цифра. На овај коментар реаговао је Мита Аврамов устврдивши да су и они пре четири године затекли дуг од 57 милиона динара.