Menu
RSS
A+ A A-

У ПРОМЕТУ ПУТ ЕРДЕВИК - КУКУЈЕВЦИ

БОЈАН ПАЈТИЋ У ШИДСКОЈ ОПШТИНИotvaranje_puta.jpg

 

 

 

 

 

 

У присуству представника локалне самоуправе и мештана села, председник Извршног већа Војводине Бојан Пајтић свечано отворио новоизграђени пут


Хладан новембарски дан и ветар који је још више допринео тој хладноћи нису умањили задовољство присутних 17. новембра приликом свечаног отварања пута Ердевик - Кукујевци. И најокорелији скептици морали су признати да је посао започет пре неколико година успешно окончан.


Новоизграђени пут свечано је отворио председник Извршног већа Војводине Бојан Пајтић који је у краћем обраћању присутнима указао на чињеницу да је овај пут један од најважнијих инфраструктурних објеката у Срему. Поред њега значај у развоју привреде у овом делу земље имају мост на Сремској Рачи и пут Сремска Митровица - Шабац.

Средства за изградњу пута Ердевик - Кукујевци обезбеђена су из Фонда за капитална улагања. Веза Ердевика са Шидом овим путем постаје боља што се тиче његовог квалитета али и због скраћења од скоро десет километара.


Овом значајном догађају за нашу општину поред председника Пајтића и његових сарадника присуствовали су Жељко Брестовачки, народни посланик у Скупштини Србије, Сава Алишић, начелник Сремског округа и представници локалне самоуправе на челу са председником општине Шид Миленком Дабићем.