Menu
RSS
A+ A A-

МАНАСТИР ЂИПША ПОЛАЗНА СТАНИЦА

СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА У ШИДУst2_radikali.jpg

 

 

На редовној конференцији за штампу Општинског одбора СРС у Шиду, председник Мита Аврамов изнео је најновије информације које ОО СРС предузима у оквиру предизборних активности.


- Све планиране активности везане за предстојеће изборе спроводе се према плану. Ових дана интензивирали смо и активности наших чланова и симпатизера у свим Месним управама. Желимо да 11. мај дочекамо потпуно спремни.

Оно што желим овом приликом посебно нагласити је то да ћемо предстојеће време искористити да наше грађане упознамо са свим оним што смо урадили у протеклом периоду. Верујемо да ће то грађани наше општине препознати и да ће нам и у наредном периоду указати поверење.

Иако смо давно већ почели да предизборним активностима званично са нашом промоцијом крећемо у недељу 20. априла из манастира Ђипша, где ћемо присуствовати свечаној архијерејској литургији коју ће  служити владика Василије.


Кандидати за одборнике и народне посланике Српске радикалне странке из шидске општине посетили су у недељу 20. априла манастир Ђипша где су присуствовали свечаној архијерејској литургији коју је предводио владика сремски Василије. На тај начин чланови СРС симболично су кренули у изборну кампању из једног од најлепших фрушкогорског манастира који је посвећен Светом Николи.


Владика сремски Василије пожелео је успех радикалима на предстојећим изборима и да им национални интереси и територијални интегритет Србије заједно са Косовом, буду на првом месту.