Menu
RSS
A+ A A-

СПОРТСКА САЛА ЗА МАЛИШАНЕ

У МЕСНОЈ УПРАВИ КУКУЈЕВЦИ ЗАВРШЕН ЈЕДАН ЗНАЧАЈАН ПОСАОsportska_sala.jpg

 

 

У опремање и реконструкцију сале за физичко васпитање уложено преко 4 милиона динара


Уз присуство челних људи локалне самоуправе и бројних гостију и званица, у месној управи Кукујевци у четвртак 8. новембра свечано је пуштена у рад обновљена и реконструисана спортска сала коју ће користити ученици подручног одељења ОШ Бранко Радичевић из овог места.


Свечану траку је пресекао председникопштине Шид Мита Аврамов.
Отварајући и пуштајући у рад новоизграђене и обновљене објекте, испуњени смо радошћу и поносом. Али посебну радост исказујем када отварамо новоизграђене објекте које ће користити најмлађи.

Тако је и са овом салом коју ће од сада користити малишани из ОШ "Бранко Радичевић" и предшколске установе "Јелица Станивуковић Шиља" и која ће им омогућити да имају оптималне услове за наставу у предмету који им је један од најдражих - истакао је председник Мита Аврамов.


Изградња сале је у потпуности финансирана из буџета општине Шид, преко јавног предузећа за грађевинско земљиште и извођача радова СТЗР Дабић из Шида. Поред идеалног места за извођење наставе физичког васпитања, у сали постоје свлачионице, купатила, санитарни чворови, али и централно грејање које ће омогућити њено коришћење током целе године.

РЕШЕН ПРОБЛЕМ
Присутнима на прослави обратили су се и председник месне управе Кукујевци Ненад Ћулибрк и директор ОШ Бранко Радичевић у Шиду Далибор Фарбаш истичући да је пуштањем у рад овог објекта решен један од највећих проблема у раду школе у Кукујевцима коју похађа преко две стотине ученика.