Menu
RSS
A+ A A-

ШИДСКО ЛЕТО ЈЕ ЗАВРШЕНО

И ове године Шиђани су уживали у садржајима организованим на Тргу културе

 

За који дан завршиће се и календарско лето, а Шидско културно одавно је готово. Како обично жалимо за оним што је прошло (увек је лепше од стварности) тако нам недостаје и забава на Тргу културе. Мада смо понекад били и уморни од свакодневних сусрета испред Културно-образовног центра, морамо поново закључити да је ова манифестација нешто што се граду свидело и што не би смело да се прекине.

skuda-sv-sava.jpg

О укусима не вреди расправљати, давно су рекли мудри Латини, па тако нећемо анализирати програм овогодишњег Лета, јер је и овог пута, свако добронамеран ће то устврдити, било за свакога по нешто. Како је програм вече за вече одмицао, тако се и атмосфера загревала.

Гоца Тржан је "испунила" простор око Културно-образовног центра, ансамбл Зоруле из Новог Сада је одушевио посетиоце, фолклор СКУД "Свети Сава" је као и увек био изванредан. Предзадње вече "Легенде" су у свом стилу имали одличан концерт, а на крају, последње вечери 19. августа, на Преображење упркос бројним садржајима у граду, Мирослав Илић је био добар разлог да плато на Тргу културе буде препун. Певао је Мирослав, певала је публика. Шидско лето 2008. званично је затворио председник општине Миленко Дабић. До неких нових лепих сусрета.