Menu
RSS
A+ A A-

ВОЗИЛА ПОД КРОВОМ

НЕШТО НОВО У ЈКП "СТАНДАРД" У ШИДУ


standard.jpg У ЈКП "Стандард" у Шиду доста се ради када је у питању остваривање што бољих услова за рад и испуњавање задатака које ово јавно предузеће испуњава. Саграђена је гаража за камионе са просторијом и санитарним чвором, тачније речено купатилом, а на постојећој гаражи садашњи кров се замењује лименим.

И на самој згради дирекције следи замена крова, а у канцеларије и ходнике су постављени ламинат подови, набављени радни столови, замењени дотрајали компјутери и уређује се свечана сала.

- Сви ови послови износе преко пет милиона динара и реализовани су делом средствима предузећа, а делом средствима локалне самоуправе захваљујући разумевању председник Мите Аврамова.

На овај начин смо обезбедили добре смештајне услове за наша возила која ће без проблема "палити" и у зимским условима, а и наши радници су добили далеко боље услове за рад - каже  Марко Бајић, директор ЈКП "Стандард".

Боље услове су добили и радници задужени за чишћење града и одржавање зелених површина јер је у Карађорђевој улици иза фризерског салона и за њих оспособљено купатило, а према речима директора Бајића, адекватно купатило је оспособљено и за раднике РЈ "Гробље".

- У току 2007. године смо имали промет преко 60 милиона динара и у односу на 2004. годину је то три пута више. Трудимо се да увек идемо напред и слободно могу рећи да смо у врху Војводине када су у питању комунална предузећа - каже директор Бајић.