Menu
RSS
A+ A A-

ЛИДЕР ХИДРОИЗОЛАЦИОНОГ МАТЕРИЈАЛА

У овој фирми прошлу годину називају годином инвестиција. Производи се представљају на сајмовима, следе припреме за одлазак у Минхен

 

izolirka.jpg

Након куповине фирме "Грмеч" из Земуна, која се бавила производњом хидроизолационог материјала и куповином бренд опремом Изолирка је заузела позицију лидера у нашој земљи када је реч о овом материјалу.

- После куповине "Грмеча" отворили смо дистрибутивни центар у Добановцима (комерцијална служба и лабораторија). У овој години инвестирали смо у набавку теретне ваге за камионе. Од пре скоро две године поседујемо аутомат за производњу амбалажног стиропора а производ пласирамо у "Тики Горење", јер је Горење купило фирму Тики из Старе Пазове - у разговору сазнајемо од Миреле Фарбаш, техничког секретара.

- Прошла је 2007. је била година инвестиција. Поред ваге у овој години имамо још једну новину у процесу производње. Наиме, користимо нови енергент, са лож уља прешли смо на гас, који набављамо из НИС а то је појефтинило производњу... И ове године представљали смо се на сајмовима у Софији, Букурешту, Скопљу, Београду, а предстоји нам сајам у Будви 24. септембра и можда крајем новембра у Тирани. Сасвим сигурно у јануару 2009. идемо у Минхен на сајам који се организује сваке две године и где излазимо у систему Фрагмат - објашњава Мирела.

Подсећања ради напомињемо да се Изолирка бави производњом термоизолације (грађевински и амбалажни стиропор), термодерма (врста стиропора другачије технологије израде) и хидроизолационог материјала (битуменске траке, масе, пасте и емулзије). Део хидроизолације је намењен за путни програм и ниску градњу.,

- Основно тржиште нам је у Србији јер смо ту лидер, најјачи али производе пласирамо још у Румунију, Бугарску, мало у Албанију, веома значајна нам је Босна, Македонија и Црна Гора. Још прошле године почели смо сарађивати са грчком фирмом из Солуна "Тик-Тас" тако да сад имамо у продајном асортиману и ХПС стиропор, код нас познат као стиродур - каже наша саговорница.

С посебним задовољством Мирела нам прича о излету у Лашко, поводом отварања новог пословног центра. На дводневно путовање ишло је тек тридесетак запослених иако је пут био бесплатан за све запослене.