Menu
RSS
A+ A A-

ВИШЕ ПОСЛА ЗА ЦАРИНУ

ЗНАЧАЈАН ПОСАО ЗА ЈКП "СТАНДАРД"


Представник ЈКП "Стандард", и Управе царина,  потписали су 26. септембра  уговор о проширењу делатности на граничним прелазима те ће поред постојећих граничних прелаза Батровци и Шид - Товарник "Стандард" одржавати од сада и малограничне прелазе Шид - железничка станица, Беркасово - Бапска, Сот и Љуба.

- На  граничним прелазима се бринемо о чистоћи бетонских и травнатих површина, одвозимо контејнере, празнимо корпе за отпатке, одржавамо тоалете на прелазима Батровци и Товарник, а проширење делатности подразумева и уређење канцеларијског простора царинске службе уз вршење свих послова које смо и раније  обављали. Проширењем ових послова, оствариваћемо сигуран месечни приход у износу од 900 хиљада динара - каже Милена Петко, директор ЈКП "Стандард".

Такође је урађен и предлог хорти-културног уређења прелаза Батровци и Товарник и предочен надлежнима Управе царина и тај посао ће одрадити радници "Стандарда" и водити рачуна о одржавању што ће обезбедити додатна финансијска средства предузећа. Према речима директорке Петко, ове јесени ће бити подигнути дрвореди, украсно шибље и цвеће на поменутим прелазима односно постављен заштитни појас са естетским елементима.