Menu
RSS
A+ A A-

КРЕДИТИ ЗА ПОЧЕТНИКЕ И ПРАВНА ЛИЦА

ДО 15. СЕПТЕМБРА

Министарство економије и регионалног развоја је 25. јула 2007. године расписало конкурс за одобравање кредита за почетнике без хипотеке и старт - уп крадите за правна лица

 

Кредити су намењени младим предузетницима и правним лицима - почетницима у обављању разних занатских, производних и услужних делатности на подручју Републике Србије, а који почињу нов посао или желе да прошире већ постојеће капацитете. Конкурс траје до 15. септембра 2007. године.

Овим кредитом предузетници до 25 година старости могу да обезбеде средства у износу од 5 до 15 хиљада евра, са каматном стопом од 1% на годишњем нивоу, уз примену валутне клаузуле, роком отплате од 3 до 5 година, са периодом почетка до 12 месеци и тромесечном отплатом кредита. Предузетници изнад 25 година старости, тј. до 40 година, обезбеђују сопствено учешће и имају предност у коришћењу кредита.

Правна лица овим кредитом могу да обезбеде средства у износу од 5 до 30 хиљада евра, са истом каматном стопом, истим роком отплате и другим условима.

Више информација о условима кредитирања, заинтересована лица могу добити у општинској канцеларији бр. 13, где ће се захтеви за ове кредите и предавати.