Menu
RSS
A+ A A-

УЗ ОВАЈ БРОЈ

Приближио се крај ове 2006, некоме успешне, а другима с мало мање среће, не баш тако благодарне године. Ипак, и једни и други и трећи имаће нешто заједничко - годину више у свом животу.

Могли бисмо много страница потрошити, пишући о томе каква нам је била година за нама, али то није циљ овог уводника. Желим да кажем како смо "прогурали" годину с новим гласилом, "Шидским билтеном". Почели смо пре годину, срамежљиво с 12 страница, да бисмо након 15 бројева постали "стална појава" у многим домаћинствима шидске општине.

Сваког месеца чита нас десетак и више хиљада становника. Кажу и више, јер наше су новине као некад партизанска штампа: читај и дај другом да чита, због тога што је тираж 3.000 примерака недовољан да "покрије" све заинтересоване читаоце, којих је сваким даном све више. Стижемо у свако село шидске општине, одлазимо у многе колективе, установе, предузећа, школе... људи нас зову и обавештавају о свакодневним обичним и необичним збивањима.

Јавите нам се и ви, ако у свом кругу пријатеља, познаника или родбине имате нешто интересантно, па да о томе напишемо, или фотографишемо. Сви мисле да треба писати само о великим људима, појавама које су необичне, а нико не обраћа пажњу на малог човека и свакидашње појаве, ту око нас, као да их и нема.

А све је то баш за нас новинаре, па и за вас читаоце - веома интересантно. Било да напишемо кратку белешку уз фотографију, или пак подужу репортажу, разговор или чланак. Зато нам се јављајте, а ми вам желимо СРЕЋНЕ БОЖИЋНЕ И НОВОГОДИШЊЕ ПРАЗНИКЕ.