bajic.jpgКао што већ многи знају, пре неколико година рад ФК "Раднички" из Шида запао је у кризу па је тадашње руководство вратило кључеве Месној управи Шид, а ангажовањем локалне самоуправе Клуб је наставио да функционише.

- За протеклих пар година много тога је урађено у Клубу, почев од унутрашњег уређења простора што је подразумевало обнављање водоводне и електричне инсталације, сређивање подова, реконструкцију крова са изменом греда, надзиђивање ограде, замену капија, постављање новог санитарног чвора, жице, сређивање фасаде, зидање трибина и замену испуцаних плоча, набавку опреме... и друго", сазнајемо од Марка Бајића, председника управе ФК "Раднички".

tribine.jpg- Од 5-6 играча које смо затекли у Клубу створили смо јаку екипу са преко 25 играча и омладинским потенцијалом, који је окупио добру и квалитетну генерацију играча које води Јова Бунчић, а прву екипу Драган Лепињица. Захваљујући разумевању СО Шид, на челу са председником Митом Аврамовим, који је и председник Скупштине ФК "Раднички", учињено је много, у шта се може уверити сваки посетилац. Зато бих ову прилику искористио, као председник управе Клуба, да се захвалим Општини Шид, председнику Аврамову и свим другим донаторима и спонзорима - речи су Марка Бајића.

Поменимо на крају да управу Клуба уз Аврамова и Бајића, чине Предраг Вуковић, Миле Стевановић и Вељко Вијук.