Menu
RSS
A+ A A-

ШИД ЕКСПРЕС ЗА ТРЕЋУ ЛИГУ

СИЛОВИТ СТАРТ ФУДБАЛЕРА РАДНИЧКОГМиломир Угљешић

 

Максималан број бодова у првих пет кола, најбоља потврда да ће фудбалери Радничког из Шида водити главну реч у овогодишњој сезони


Ако је судити по старту овогодишњег првенства ВФЛ група југ онда ће љубитељи фудбала у Шиду од идуће сезоне поново гледати клубове српске лиге група Војводина. Победе на гостовању у Иригу и нова три бода у сусрету са Хајдуком из Бешке, говоре да ће играчи тренера Драгана Лепињице учинити све да се домогну вишег ранга такмичења где им је по многим проценама објективно и место.


Иако је пред почетак сезоне било мало скепсе, први првенствени мечеви су показали да су Шиђани спремни да остваре овогодишњи циљ. Екипа је састављена од прекаљених асова Угљешића, Новковића, Вукмира, Мирковића, Чобановића, Нинића, Ђуркића од којих је већина наступала и у друголигашкој конкуренцији. Ту су и млађи Дерајић, Дупаљ, Кулачанин, Милетић, Младеновић, Цвијетић, Маљковић, Рашић и др. што представља идеалан спој младости и искуства и по томе су Шиђани у великој предности у односу на своје конкуренте.

Истина до краја првенства остало је још доста, али игре на почетку овогодишње сезоне и резултати које су постигли говоре да су фудбалери Радничког на најбољем путу да остваре планирани циљ, а то је повратак у друштво најбољих српсколигаша из Војводине.


Тренер Драган Лепињица, истакнуто име југословенског фудбала и његов помоћник Миле Перовић врхунски су припремили екипу за овогодишњу сезону, што се најбоље види из постигнутих резултата у првих пет кола. Управа клуба на челу са председником Скупштине Митом Аврамовим и председником Управног одбора Марком Бајићем створила је оптималне услове за такмичење и остаје само да фудбалери Радничког на зеленом терену потврде оно што већина љубитеља фудбала у нашој општини очекује, а то је пласман у виши ранг такмичења.