Menu
RSS
A+ A A-

БАНЕ ДОНЕО НАДУ

ЈЕДАН ОД НАЈПЕРСПЕКТИВНИЈИХ МЛАДИХ ФУДБАЛЕРА СА ОВИХ ПРОСТОРА ОБАСУТ ПОНУДАМА НАЈЕМИНЕНТНИЈИХ КЛУБОВА ЕВРОПЕ

Изједначујућим голом на утакмици против Португалије, Бане Ивановић оставио нашу репрезентацију у трци за једно од места које води на првенство Европе

ivanovic.jpg

 

 

 

 

По општим оценама извештача са утакмица Србије - Финска (0:0) и Португалија - Србија (1:1), које су недавно одигране у Београду односно Лисабону, један од најбољих у редовима српске репрезентације био је Бранислав Бане Ивановић, члан Локомотиве из Москве.


Фудбалски пут овог младог фудбалера за кога су овог лета интерес показали такви фудбалски гиганти као што су Челзи, Манчестер јунајтед, Јувентус и др. води од Сремске Митровице, где је у дресу прволигаша Срема направио прве фудбалске кораке. Следи потом одлазак у ОФК Београд. Није прошло дуго времена а млади Сремац се обрео међу најбољим младим фудбалерима тадашње државе.

На Омладинском првенству Европе у Немачкој освојена је сребрна медаља и то умногоме захваљујући голу Бранислава Ивановића (у квалификационој утакмици са Хрватском 3:2 за Србију).

Потом следи одлазак у један од најбољи клубова Русије, екипу Локомотиве из Москве, где и данас Бане наступа са великим успехом. Они који боље познају породицу Ивановић нису изненађени метеорским успехом младог Сремца. Његов отац Раде Ивановић (рођен у Моровићу), по многим оценама спада међу најбоље фудбалере Срема свих времена. Својевремено је имао понуде наших најбољих фудбалских клубова, али је остао веран клубу са Саве.

Љубав према фудбалу пренео је на сина Бранислава, чији стил и начин игре толико подсећа на оца Раду да они који су их гледали готово не би могли да направе разлику.

Бескомпромисан, са одличним стартом и игром главом и са невероватном упорношћу и срчаношћу, са којом наступа на свакој утакмици Бане улива наду да ће наша репрезентација у преосталом делу квалификација за Првенство Европе успети да оствари циљ и да се идуће године нађе међу најбољим европским селекцијама.ВОЛИ СВОЈ ЗАВИЧАЈ
Колико Бане воли своју породицу и свој завичај најбоље говори пример да сваки слободан тренутак искористи да посети Сремску Митровицу, Шид и Моровић. Тако је паузу у првенству Русије искористио да наступи за екипу Плава чигра из Адашеваца, која је освојила прво место на прошлогодишњем зимском турниру у малом фудбалу, који је одржан у спортској хали у Шиду.