Menu
RSS
A+ A A-

У ВОЂСТВУ БОРАЦ И ЈЕДИНСТВО

НАКОН ТРЕЋЕГ КОЛА ПРВЕНСТВА ОПШТИНСКЕ ФУДБАЛСКЕ ЛИГЕЈедан од највећих фаворита за наслов првака Општинске лиге Напредак из Вашице, доживео и други пораз


Да ће овогодишње првенство Општинске фудбалске лиге, Шид бити изједначено, најбоље говоре резултати прва три кола. Највећи фаворит у овогодишњем првенству, Напредак из Вашице морао је да се помири са другим поразом и то у утакмици са екипом ОФК Бингуле. Борац из Илинаца је успео да избори реми у Јамени што му је омогућило да и даље остане на челној позицији. Куриозитет је и податак да клуб из Илинаца у прва три кола није примио ни један гол.


Јединство из Љубе је забележило победу на гостовању у Бикић Долу и сада се заједно са екипом Борца дели водећу позицију. Дерби зачеља игран у Соту завршен је без победника, тиме су домаће Братство и Синђелић из Гибарца освојили прве првенствене бодове.


Резултати 3. кола: Братство - Синђелић 1:1, Граничар - Борац 1:1, ОФК Бингула - Напредак 2:1 и ОФК Бикић - Јединство 0:2.
Табела: 1. Борац 7, 2. Јединство 7, 3. ОФК Бингула 6, 4. Граничар 5, 5. Напредак 3, 6. ОФК Бикић 3, 7. Синђелић 1, 8. Братство 1.