Menu
RSS
A+ A A-

ПОБЕГАО НАСЛОВ ПРВАКА

ВИЦЕШАМПИОНИ ПИОНИРИ КОШАРКАШКОГ КЛУБА ПАРТИЗАН ИЗ ШИДАkosarkasi.jpgПионирска екипа КК Партизан у завршници првенства није успела да се домогне наслова првака и пласмана у виши ранг такмичења


Иако су током целе првенствене сезоне у регионалној кошаркашкој лиги Срема били на прагу великог успеха, пионири Кошаркашког клуба Партизан из Шида морали су се на крају задовољити насловом вицешампиона. Екипа КК Дунав из Старих Бановаца успела је да у самој завршници освоји прво место и избори пласман у виши ранг такмичења.


Тренер Радослав Плечко ипак је задовољан учинком својих играча јер су у овогодишњој сезони показали да ће се веома брзо наћи у друштву клубова Квалитетне лиге Војводине. Након завршетка сезоне следе мечеви са одговарајућим селекцијама из Старе Пазове и Руме а у плану је и евентуално учешће на једном од кошаркашких кампова. Овогодишње првенство била је прилика да млади кошаркаши из Шида покажу тренутне могућности. У томе су, по општој оцени, у потпуности успели. Тренер Плечко истиче да су сви играчи који су наступали у овогодишњем првенству пружили максимум а највећи напредак забележила су тројица младих кошаркаша Лука Гаруновић, Томислав Бојичић и Никола Стругало.


За очекивати је да у наредној сезони млади кошаркаши Партизана из Шида изборе пласман у виши ранг јер, по општим оценама, слове за највећег фаворита првенства.