Menu
RSS
A+ A A-

ЈЕСЕН У ЗНАКУ ФРУШКОГОРЦА

КЛУБ ИЗ КУКУЈЕВАЦА НА ПРАВУ ОСТВАРЕЊА ОВОГОДИШЊЕГ ЦИЉА У ПРВЕНСТВУ СРЕМСКЕ ЛИГЕЕкипа Фрукогорца из КукујевацаВетерани Радичевић и Свилокос и даље главне полуге тимаКао што се и очекивало фудбалери Фрушкогораца из Кукујеваца су најбоље пласирани тим из наше општине у овогодишњем првенству Сремске лиге. Клуб из Кукујеваца је коло пре краја прве полусезоне у кругу тимова који се боре за једно од места, које ће их задржати у новоформираној лиги. Највеће ривале имаће у екипама Борца из Сурдука, Дунава из Старих Бановаца, Јединства из Платичева, Змаја из Ноћаја и Сремца из Деча.


Екипа Фрушкогорца је спој искуства и младисти, јер главне полуге тима чине двојица ветерана Бранко Радичевић најбољи стрелац екипе са 13 голова и Ђорђе Свилокос поуздани чувар мреже, који је заједно са голманима водећег Љукова и Дунава из Старих Бановаца, примио најмање голова. Поред њих двојице видан допринос добрим резултатима и играма ове јесени дали су и они млађи: Љиљак, Недић, Микић и Кончар а и остали из екипе коју предводи капитен Миљевић имали су велики удео у постигнутим резултатима.


Клуб успешно функционише у осталим сегментима захваљујући, пре свега, ЗЗ Ратар и њеном директору Здравку Миљевићу, Месној управи Кукујевци и агилном председнику клуба Душану Товарлажи.