Menu
RSS
A+ A A-

РАДНИЧКИ КОЛО ВОДИ

КОРАК ДО ТИТУЛЕ ЈЕСЕЊЕГ ПРВАКА ВОЈВОЂАНСКЕ ФУДБАЛСКЕ ЛИГЕ ГРУПА ЈУГmirkovic.jpgШиђани остају један од најозбиљнијих кандидата за пласман у виши ранг такмичењаПобеда фудбалера Радничког из Шида на гостовању у Новим Карловцима над екипом Полета, по свему судећи одлучила је о наслову јесењег првака Војвођанске лиге, група југ. Шиђани су тако веома брзо успели да исправе кикс из меча са екипом ЛСК-а и да након нова три бода у утакмици са екипом Сремца из Војке, практично освоје наслов јесењег првака, јер тешко је веровати да ће екипа Јединства из Моровића успети да у последњем 16. колу помрси рачуне највећем фавориту овогодишњег првенства.


Иако је било осцилација у игри и резултатима ове јесени ипак су шидски фудбалери показали највише и заслужено ће дочекати други део првенства на челној позицији. Тренер Драган Лепињица је ипак успео да у завршници јесени заједно са својим играчима оствари планирани циљ, а то је наслов јесењег првака лиге. О плановима у наставку сезоне размишљаће се током паузе, али једно је извесно Раднички има лепу прилику да у овогодишњем првенству избори повратак у друштву клубова Српске лиге група Војводина.


За очекивати је и освежење играчког кадра, јер у наставку сезоне за наслов првака конкурисаће и екипе Хајдука из Шимановаца, Борца из Мартинаца, као и екипа Први мај Агрорума што наговештава крајњеузбудљиву и неизвесну борбу у пролећном делу првенства.