Menu
RSS
A+ A A-

РУМЉАНИ И ПАЗОВЧАНИ НА КОЛЕНИМА

Кадетска екипа Стонотениског клуба Партизан из Шида приредила два велика изненађења на почетку овогодишњег првенства Бачко-сремске лигеstoni_tenis.jpg

Успех младих стонотенисера из Шида и на окружним такмичењима омогућио им је пласман за школску Олимпијаду, која ће се одржати у НишуОва јесен једна је од најберићетнијих у СТК Партизан из Шида. Посебно импонују успеси младих селекција овог клуба. Кадетска екипа Партизана у саставу Милош Тиосављевић, Милан Кабић и Душан Марковић успела је да на старту овогодишњег првенства Бачко-сремске лиге направи велико изненађење и на гостовањима савлада највеће ривале екипе СТК Рума и СТК Нова Пазова резултатом 4:3. Пре тога на Окружном такмичењу екипа ОШ “Бранко Радичевић” из Шида, за коју су наступили Милан Кабић, Душан и Милован Марковић, освојила је прво место и изборила учешће на школској Олимпијади Србије.


Милан Кабић је и у појединачној конкуренцији освојио прво место, а исти успех у јуниорској конкуренцији остварио је Милош Тиосављевић. И девојчице овог клуба такоже су постигле добре резултате. Екипа ОШ “Сремски фронт” из Шида, за коју наступају чланице овог клуба Миљана Дујаковић, Тања Ступавски и Снежана Радојчић, освојила је друго место, док је у појединачној конкуренцији Миљана Дујаковић, такоже, освојила наслов вице шампиона.