Menu
RSS
A+ A A-

ШИДСКА ТВРЂАВА ОСТАЈЕ НЕОСВОЈИВА

МЛАДИ РУКОМЕТАШИ РАДНИЧКОГ ИЗ ШИДА СТАРТОВАЛИ СА ДВЕ ПОБЕДЕ У ОВОГОДИШЊЕМ ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕУспеси у утакмицама са Партизаном из Београда и Радничким из Обреновца, избацили екипу Радничког међу фаворите овогодишњег првенства Србије


Старт завршнице овогодишњег првенства Србије у рукомету за пионире, прошао је у знаку победа екипа Радничког из Шида и екипе Младости из Чачка који слове за највеће фаворите за наслов победника у својој квалификационој групи. Млади шидски рукометаши су стартовали убедљивом победом над екипом Партизана из Београда, прошлогодишњим финалистом овог такмичења. Крајњи резултат је гласио 20:13 за Раднички.

У другој утакмици Раднички је имао далеко тежи посао у дуелу са имењаком из Обреновца тек у самом финишу Шиђани су успели да забележе минималну победу резултатом 15:14.

Четири освојена бода дају изгледне шансе младим шидским рукометашима да у наредна два кола која су на програму 24. и 25. новембра стекну довољно бодова како би изборили пласман у финални део такмичења. Ривали ће им у 3. и 4. колу бити екипе Младости из Чачка и Металопластике из Шапца.


Екипа Радничког на утакмицама са Партизаном и Радничким из Обреновца које су игране у спортској хали у Шиду наступила је у саставу: Матић, Јовић, Н. Хрубик, Мауковић, Пернар, Трифковић, Јовић М, Јанковић, Голић, Грбатинић, Клисурић, Милошевић, Шалов и Гаруновић.


Најефикаснији играчи у редовима Радничког на овим утакмицама су били Душан Мауковић са 12, Миладин Јовић и Петар Клисурић са 7 постигнутих голова.

ТАБЕЛА
Тренутни изглед табеле групе А у којој наступају пионири Радничког из Шида: 1-2 Младост (Чачак) и Раднички (Шид) 4 бода, 3. Раднички (Обреновац) 2, 4. Металопластика 1, 5. Југовић (Каћ) 1, 6. Партизан (Београд) 0.