Menu
RSS
A+ A A-

РАМЕ УЗ РАМЕ СА МУШКАРЦИМА

ЖЕНСКИ ОДБОЈКАШКИ КЛУБ МАКС У КОМБИНАЦИЈАМА ЗА НАЈВИШИ ПЛАСМАН



odbojkasice.jpg
Само један бод дели шидске одбојкашице од лидерске позиције


Ова јесен, нема сумње, протиче у знаку одбојке. Након што су одбојкаши Шида на прагу освајања наслова вицешампиона у својој лиги, одбојкашице ЖОК МАКС из Шида су завршиле први део првенства у Првој Војвођанској лиги на деоби другог места са само једним бодом мање од водеће Војводине 2 из Новог Сада. Екипа тренера Милана Братића успела је да у девет одиграних утакмица оствари седам победа и два пораза (ОК Динамо Панчево и ОК Рума) и да са великим амбицијама дочека пролећни део првенства где ће уз повољнији распоред покушати да оствари подвиг и избори пласман у виши ранг такмичења.


Екипа је састављена од младих одбојкашица од којих већина још увек може да наступа и у кадетској и омладинској  конкуренцији. У овогодишњој полусезони највећи допринос овом успеху су дале: Катарина Марјановић, Јелена Милић, Јована Милић, Јелена Јовановић, Бојана Чикарић, Снежана Ђорђевић, Брана Добриковић, Јована Петровић, Сандра Голић, Јелена Млађан, Милица Лакић и Сања Марјановић.


Управа клуба на челу са председником Милетом Чикарићем чини све да обезбеди оптималне услове за такмичење јединог женског спортског клуба у нашој опшини који се налази у редовном такмичењу.