Menu
RSS
A+ A A-

ШИДСКЕ ФУДБАЛСКЕ НАДЕ



Након што је сениорски састав ФК Раднички из Шида освојио треће место у првом делу овогодишњем првенству Војвођанске лиге група југ што му даје шансе да јуриша на наслов првака ипак у једном од најстаријих фудбалском колективу у западном Срему велика пажња се посвећује раду најмлађих заљубљеника најважније споредне ствари на свету".

Фудбалске наде



Наиме пионирско-омладинска школа Радничког бројнија је него што је била у последње две деценије. Преко стотину малишана од којих се већина налази у пионирском узрасту обећава лепу фудбалску будућност шидског клуба. Тренер Слободан Ћобе Живковић свакодневно ради са најмлађим селекцијама од којих две наступају у првенствима Општинске лиге Шид и Сремске лиге за млађе узрасте.



Омладински погон води тренер Јова Бунчић такође са великим успехом јер су његови пулени ове јесени освојили наслов првака Војвођанске лиге група југ за јуниоре.  Управа клуба на челу са председником Марком Бајићем наговештава да ће у наредном периоду још више побољшати услове за тренинг ових малишана надајући се да ће у наредном периоду Раднички поново бити међу најбољим фудбалским колективима у Срему.