Menu
RSS
A+ A A-

СТОНИ ТЕНИС

Милан КабићЈедан од најперспективнијих младих стонотенисера Срема Милан Кабић иначе члан СТК Партизан из Шида има много разлога да овогодишњу сезону упамти као ону која га је винула међу најбоље младе мајсторе овог спорта у Војводини.

На недавном републичком такмичењу које је одржано у Ковачици Кабић се у веома јакој конкуренцији успео пласирати међу пет најбољих такмичара. Ипак, највећи успех ове године млади Шиђанин је постигао на међународном отвореном првенству Хрватске на коме је наступило преко хиљаду такмичара из неколико земаља.
Кабић је одличним играма и резултатима успео да се на том првенству пласира у финални део такмичења. И на појединачним и екипним првенствима Војводине и Србије за млађе категорије Кабић је имао запажене наступе. Посебно су били импресивни његови наступи на првенству Срема где је иако у конкуренцији старијих ученика освојио сребрну и бронзану медаљу у појединачној и екипној конкуренцији.  Захваљујући њему као и осталим члановима кадетске екипе СТК Партизан из Шида њихов клуб се након првог дела првенства налази у вођству на табели Сремске лиге.

Његов тренер Драган Дангузов зато са правом очекује да идуће године буде још успешнији, јер таленат и упорност овог младог стонотенисера обећавају да ће Шид у догледно време имати и потенцијалног репрезентативца наше земље.