Menu
RSS
A+ A A-

РАКАНОВИЋ УМЕСТО ТРИВИЋА

СПОРТСКИ ЦЕНТАР У ШИДУРазматрајући проблеме који су у последње време присутни у раду јавног предузећа Спортски центар у Шиду, Општинско веће Шид је одлучило да прихвати оставку досадашњег директора овог јавног предузећа Недељка Тривића и да на његово место именује досадашњег техничког директора овог Јавног предузећа Драгољуба Ракановић.

Образлажући овај предлог о коме ће коначну реч дати Скупштина општине Шид која именује и разрешава директоре јавних предузећа и установа, председник општине Шид Мита Аврамов као овлашћени предлагач рекао је да су проблеми у раду ове установе присутни дужи временски период и да су кулминирали након недавног искључења струје у спортској хали од стране Електродистрибуције због неплаћања вишемесечног дуга.


- Ми смо све наше обавезе према Јавном предузећу спортски центар испунили у потпуности. Очекивали смо да и они додатним ангажовањем обезбеде бар део средстава неопходних за рад овог изузетно значајног објекта. Нажалост, до тога није дошло и ми смо на састанку коалиционих партнера одлучили да дође до смене на челу ове Јавног предузећа да не би дошло до још већих проблема у раду.

Дуг према Електродистрибуцији биће намирен и очекујем од новог руководиоца да у наредном периоду консолидује стање у Спортском центру у Шид истакао је председник општине Шид Мита Аврамов образлажући одлуку о промени на челу јавног предузећа Спортски центар у Шиду.