Menu
RSS
A+ A A-

ЗАЛЕТ КА ТРОНУ

ФУДБАЛЕРИ РАДНИЧКОГ ИЗ ШИДА ПОЧЕЛИ ПРИПРЕМЕ ЗА ПРОЛЕЋНИ ДЕО ПРВЕНСТВАradnicki.jpgПрва прозивка фудбалера Радничког из Шида коју је извршио тренер Драган Лепињица,  означила је почетак припрема шидског клуба за пролећни део првенства.

Изузетно повољне временске прилике за ово доба године омогућиле су стручном штабу Радничког да на Градском стадиону у Шиду у потпуности обави први део припремног периода. Акценат ће, према речима тренера Лепињице, бити стављен пре свега на стицање физичке спреме а након тога ће уследити серија контролних утакмица. у паузи између две полусезоне, јесењи првак Војвођанске лиге група југ сачувао је играчки кадар који је на најбољем путу да оствари коначан успех а то је пласман у српску лигу група Војводина.


Изузетак су два фудбалера, Дејан Панић  и Милош Дерајић  који су отишли на одслужење  војног рока али ће се и они, по свему судећи, у току другог дела првенства прикључити екипи.


Раднички је први део првенства завршио са четири бода предности у односу на своје највеће ривале и тиме ставио до знања да га у наставку првенства интересује само наслов првака лиге. Да то неће бити ни мало лако говоре информације да су се највећи ривали Шиђана,  екипе Хајдука из Шимановаца, Борца из Мартинаца, Радничког из Ирига и Доњег Срема из Пећинаца значајно појачале у минулом прелазном року.

Ипак, Шиђани остају највећи фаворити јер се у њиховим редовима налазе проверени фудбалери као и неколицина изузетно талентованих јуниора који обећавају да ће љубитељи фудбала у Шиду идуће године гледати најбоље фудбалске клубове из Војводине. Тренер Драган Лепињица и његов помоћник Миле Перовић  у овом тренутку располажу са списком на коме се налази 25 играча а није искључено да у последњем тренутку Раднички доведе и одређена појачања.


У наставку првенства за Раднички ће наступити:
Б. Новаковић, Илић, Рашић, Вукмир, Младеновић, Вудрак, Мирковић, Скакавац, Рашић, Цвијетић, Ђекић, С. Новаковић, Маљковић, Стојић, Чобановић, Угљешић, Ђуркић, Нинић, Дупаљ, Милетић, Марошичевић, Кулачанин, Остојић, Бањанин и Наранџић.