Menu
RSS
A+ A A-

ОДБОЈКАШИ ИЗ ВАШИЦЕ ДРУГИ

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ У ШИДУ

У организацији Установе за физичку културу и спортску рекреацију "Партизан" Шид настављена су школска такмичења. Општинско првенство основних школа у рукомету за пионире организовано је 19. фебруара у спортској хали у Шиду. Надметало се седам екипа, а прво место освојили су дечаци из ОШ "Сремски фронт", друго ОШ "Бранко Радичевић" а треће ОШ "Филип Вишњић" из Вишњићева. Победничка екипа одлази на Окружно такмичење у Руму, 5. марта.

Општинско такмичење у рукомету за пионирке уместо по плану 21. одржано је 25. фебруара у школи у Моровићу. Такмичиле су се четири екипе, а најуспешније су биле ученице ОШ "Филип Вишњић" из Моровића, друге су биле из ОШ "Филип Вишњић" из Вишњићева, а треће из ОШ "Филип Вишњић" из Јамене. Првопласирана екипа иде на окружно првенство које ће се одржати 4. марта у Шиду.

Окружно првенство у одбојци  за пионире одржано је у Шиду у ОШ "Сремски фронт". Нашу општину представљали су ученици ОШ "Вук Караџић" из Вашице, који су на овом такмичењу заузели друго место. На окружном такмичењу 19. фебруара у Старој Пазови девојчице ОШ "Бранко Радичевић" пласирале су се на седмо место.

Гимназијалке из Шида такмичиле су се на одбојкашком окружном  такмичењу у Руми 22. фебруара и освојиле су друго место.

У Сремској Митровици младићи гимназије из Шида, такође на Окружном такмичењу, освојили су прво место, стекли су право на учешће у Међуокружном првенству у Шиду, 14. марта.