Menu
RSS
A+ A A-

ШИЂАНКЕ ДЕЛЕ ТРОН

ОДБОЈКАШИЦЕ ОК МАКС ИЗ ШИДА НАКОН ПОБЕДЕ У НАСТАВКУ ПРВЕНСТВА ВОЈВОЂАНСКЕ ЛИГЕ

Одбојкашице Макса из Шида у премијерном мечу показале да су један од главних фаворита за наслов првака

Одбојкашице Макса из Шида

Одбојкашице ОК МАКС из Шида силовито су стартовале у пролећном делу првенства Војвођанске лиге. У мечу 10. кола који је у недељу 24. фебруара одигран у сали ОШ Бранко Радичевић у Шиду максималним резултатом 3:0 у сетовима (25:17, 25:18 и 25:21) савладале су екипу ОК Маглић из Бачког Маглића.

Са нова три бода младе Шиђанке су се тако нашле заједно са екипом ОК Рума на челној позицији на табели ове лиге са 23 бода.

У прилог им је ишао пораз јесењег првака лиге екипе Војводина Хит-промет из Новог Сада која је у локалном дербију доживела пораз од екипе ОК Нови Сад и тренутно се налази на трећем месту.

Тренер Милан Братић може бити задовољан стартом својих играчица иако ће им, сасвим сигурно, указати и на одређене пропусте како би их исправили пред наредно коло и велики дерби у Новом Саду када одбојкашице МАКСА гостују код екипе Војводине.

Видљиво је да је игра Шиђанки сада зрелија иако је реч о младим одбојкашицама чије време тек долази. Јована и Јелена Милић, Бојана Чикарић, Милица Лакић, Александра и Катарина Марјановић, Јелена Млађен, Јована Петровић, Јелена Јовановић, Бранка Добриковић, Александра Голић и Снежана Ђорђевић имају лепу шансу да у овогодишњем првенству освоје једно од прва два места која би им омогућила пласман у виши ранг такмичења.