Menu
RSS
A+ A A-

ЛУКА СПАСА ЈОШ ДАЛЕКО

ПОРАЗ РУКОМЕТАША РАДНИЧКОГ НА СТАРТУ ДРУГОГ ДЕЛА ПРВЕНСТВА

Наредно коло и дерби зачеља у Бешки, једна је од најважнијих утакмица шидске екипе у овој сезони


rukometasi.jpg

Пораз пред својим навијачима од екипе РК Рума на старту пролећног дела првенства Друге лиге група север, за РК Раднички из Шида значи да ће битка за опстанак постати још неизвеснија.

Иако су током меча у неколико наврата наговештавали да би могли остварити повољан резултат у овој утакмици Шиђани су се ипак на крају морали помирити са 13. првенственим поразом. Крајњи резултат је гласио 31:25  за екипу РК Рума.

У редовима  Радничког бољи од осталих били су Тадић и Гимбаровски који су уједно били и најбољи стрелци екипе. Тренер Марио Пернар  видно незадовољан резултатом на овој утакмици и губитком бодова, ипак верује да ће његова екипа у преосталих 14. кола, колико је остало до краја првенства, успети да освојио бар још 8 бодова који би им осигурали опстанак у лиги.

- Уколико успемо да у наредном колу, када се састајемо са последњим на табели екипом Хајдука из Бешке, остваримо повољан резултат, верујем да ће моја екипа у даљем току првенства успети да обезбеди довољно бодова који ће нам омогућити да и даље останемо у друголигашком друштву - каже стратег Шиђана кога заједно са његовим играчима очекују велика искушења у даљем току првенства. Иначе, Раднички се у овом тренутку налази на претпоследњем 15. месту са 6 освојених бодова.