Menu
RSS
A+ A A-

ПЕХАР ФРУШКОГОРЦУ ИЛИ ХАЈДУКУ

РЕПРИЗА ПРОШЛОГОДИШЊЕГ ФИНАЛА ЗА КУП ОФС ШИД

Мада је клуб из Кукујеваца благи фаворит и екипа Хајдука из Вишњевића жели наслов победника купа


Бане Дамјановић

У недељу 9. марта на подручју Општинског фудбалског савеза Шид одигране су полуфиналне утакмице овогодишњег такмичења у купу.

Хајдук из Вишњићева је пред својим навијачима савладао екипу ОФК Бикића резултатом 6:1, док је Фрушкогорац из Кукујеваца у Адашевцима био успешнији од домаћег Граничара савладавши га резултатом 4:0. Тако ће се у финалним мечу који је на програму у среду 19. марта на градском стадиону у Шиду састати Хајдук из Вишњићева и Фрушкогорац из Кукујеваца чланови Сремске фудбалске лиге. Биће то уједно реприза прошлогодишњег финала у коме је славио клуб из Кукујеваца.

Иако слови за благог фаворита у финалном мечу, Фрушкогорац из Кукујеваца ће морати да пружи максимум јер и клуб из Вишњићева жели да освоји наслов победника како би наставио даље такмичење у Купу на подручју Срема.

Иначе у мечевима првог и другог кола Купа на подручју ОФС Шид који су одиграни у недељу 2. и среду 5. марта постигнути су следећи резултати: 1. коло: Једнота - Напредак В 3:0, Братство - ОФК Бикић 0:5, Фрушкогорац - Синђелић 1:0, Хајдук В - Граничар Ј 4:1, Борац И - Граничар А 0:3 и Јединство - ОФК Бингула 3:0.

3. коло: Једнота - Хајдук В 0:4 и Фрушкогорац К - Јединство Љ 4:0 слободни су били ОФК Бикић и Граничар Адашевци.