Menu
RSS
A+ A A-

ПЕХАР У ВИТРИНАМА ХАЈДУКА

ФИНАЛЕ КУПА НА ПОДРУЧЈУ ОФС ШИД

Финална утакмица одлучена тек након извођења пенала

kolarevic.jpg

Фудбалери Хајдука из Вишњићева победници су овогодишњег такмичења у Купу на подручју Општинског фудбалског савеза Шид. Они су у финалној утакмици, која је одиграна у среду 19. марта на градском стадиону у Шиду, савладали екипу Фрушкогорца из Кукујеваца.

Утакмица је у регуларном делу завршена нерешеним резултатом 0:0, да би фудбалери из Вишњићева били бољи у извођењу једанаестераца и резултатом 8:7 освојили наслов победника. Био је то уједно и реванш фудбалера из Вишњићева, јер су у прошлогодишњем финалу славили фудбалери из Кукујеваца. Овом победом Хајдук је изборио пласман у завршницу Куп такмичења на нивоу Сремског фудбалског подручја.

Иначе, ова два клуба наступају у Сремској фудбалској лиги, а старт пролећног дела првенства обележили су на различит начин. Фрушкогорац је забележио две победе и држи позицију у горњем делу табеле, док је Хајдук након победе у првом колу у недељу доживео тежак пораз у Јарку од домаћег Сремца, чиме је смањио шансе да избори једно од места које би га задржало међу сремсколигашима.

Друга два наша представника у овом рангу такмичења Једнота и Граничар из Адашеваца су практично без шанси да изборе опстанак у овој лиги. Фудбалери из Адашеваца су у прве две утакмице доживели два убедљива пораза (Једнота и Јединство Платичево), док је Једнота након победе на старту у Адашевцима доживела у недељу пораз пред својим навијачима у сусрету са екипом Сремца из Деча.