Menu
RSS
A+ A A-

ФРУШКОГОРАЦ СИГУРАН, ХАЈДУК НА ПРАГУ

ОД ЧЕТИРИ НАША ПРЕДСТАВНИКА У СРЕМСКОЈ ЛИГИ ДВА СЕ БОРЕ ЗА ОСТАНАК

Друга наша два представника у овом рангу Граничар из Адашеваца и Једнота сигурни путници у општинску лигу


Наставак првенства у Сремској фудбалској лиги, како се и очекивало, протиче у крајње неизвесним утакмицама у којима се неколико клубова бори за останак у будућој новоформираној Сремској лиги. Фрушкогорац из Кукујеваца, који је у 17. колу доживео пораз на гостовању у Новим Бановцима, и даље је на позицији на табели која му гарантује останак у друштву сремсколигаша.

Чета Бранка Радичевића у наредном колу дочекује екипу из Буђановаца и нова три бода значиће и корак напред на табели ове лиге. Хајдук из Вишњићева након силних пропуста протекле јесени жели у наставку направити подвиг и изборити једно од места која ће га задржати у новоформираној лиги. Недељна победа у Буђановцима над екипом домаће Младости даје наду клубу са Босута да може доћи до жељеног циља.

Само то подразумева да у преосталим мечевима пруже максимум, нарочито на гостовањима где ће по свему судећи чета тренера Горана Шкорића и потражити бодове спада. Нажалост друга два наша представника у овом рангу такмичења Једнота из Шида и Граничар из Адашеваца немају готово никакве шансе да се задрже у Сремској лиги и од идуће сезоне наступиће у Општинској лиги Шид.

Клуб из Адашеваца је у прва четири пролећна кола доживео исто толико пораза (најновији у недељу у Адашевцима од екипе Подунавца из Белегиша), док је Једнота три пута доживела поразе (од тога два на свом терену од којих је недељни у дуелу са екипом Љукова), а прве пролећне бодове Шиђани су освојили у међусобном дуелу у Адашевцима.