Menu
RSS
A+ A A-

БУДУЋНОСТ ВЕЗАНА ЗА ЦРНО БЕЛУ БОЈУ

НЕНАД ГРУМИЋ ИЗ ШИДА ЈЕДАН ОД НАЈТАЛЕНТОВАНИЈИХ КАДЕТА ПАРТИЗАНА

Кадетска екипа Партизана из Београда у којој Ненад наступа води у Првенству Србије


Ненад Грумић заједно са Александром Грковићем из новосадске Војводине и клупским другом Срђаном Жеравићем

Млади Ненад Грумић из Шида (рођ. '92.) убраја се међу најперспективније младе фудбалере Партизана из Београда. Већ четири сезоне млади Шиђанин се налази у једном од наших најтрофејнијих клубова.

Тренер Слађан Шћепановић има само речи хвале за овог даровитог фудбалера који ће, судећи по свему, за коју годину закуцати на врата првог тима.

Ненад је у Партизан прешао из школе фудбала Једнота-Босут комерц из Шида, где му је тренер био Слободан Живковић Ћобе. Члан је репрезентације Србије од оснивања кампа за млађе кадете и то у конкуренцији 120 младих фудбалера из целе земље.

Тренер ове селекције Душан Шуљагић има неограничено поверење у Ненада Грумића и репрезентативни дрес са бројем четири резервисан је за овог младог фудбалера.

Љубитељи фудбала у Шиду имали су прилику да овог младића гледају на турниру у Шиду, када је кадетска екипа Партизана освојила прво место. Да је реч о заиста талентованом играчу говори и податак да је фебруара ове године Ненад Грумић потписао стипендијски уговор са Партизаном, што значи да вишеструки државни првак у будућности рачуна на овог младог фудбалера.

Иначе, Ненад наступа у првенству Кадетске лиге Србије за екипу Телеоптика, која је уствари филијала Партизана из Београда и тренутно се налази у вођству на табели иако играју у лиги у којој су све остале екипе старије за годину дана од његове.