Menu
RSS
A+ A A-

БИЦИКЛИ "ЈЕЗДИЛИ" ФРУШКОМ ГОРОМ

У ЕРДЕВИКУ ОДРЖАНА ТАКМИЧЕЊА ЛИГЕ СРБИЈЕ У ПЛАНИНСКОМ БИЦИКЛИЗМУ

biciklista_priroda.jpg

У организацији "Монти-бајк клуба" из Ердевика, у недељу 20. априла одржана су појединачна и екипна такмичења у оквиру Лиге Србије у планинском бициклизму. У свим категоријама, такмичило се 130 учесника као и бициклисти из БиХ, Републике Хрватске и Црне Горе.

Такмичења су одржана у ердевичкој бањи по лепом времену и веома добро припремљеној стази на обронцима Фрушке Горе. 

Победник у категорији сениора је био Иван Јовановић из "Металца" Краљево док је код јуниора најбољи био Иван Настасијевић из Крушевца. Код кадета је најбољи био Александар Цветковић из "Радничког" из Крагујевца, а код рекреативаца је то Стеван Клисурић из Ердевика.

Код жена је најбоља била Ванеса Друман из клуба "Рис цyцлинг" из Новог Сада, а екипни победник је екипа "Каприоло" из Бачке Тополе.?

- Стаза је била технички веома захтевна са два јака успона и два веома атрактивна спуста. Било је и падова, али не и тежих повреда. После такмичења је припремљен ручак за све учеснике.

Била је то четврта трка овакве врсте коју су организовали Ердевичани и због успешне организације је добијена организација Првенства Војводине које ће бити одржана 10. августа - каже Слободан Радовановић, који је учествовао у организацији такмичења.