Menu
RSS
A+ A A-

НАПРЕДАК КОЛО ВОДИ

ПОБЕДОМ У ДЕРБИЈУ ФУДБАЛЕРИ ИЗ ВАШИЦЕ ОСИГУРАЛИ НАСЛОВ ПРВАКА


st14_napredak.jpg Фудбалери тренера Бошка Смиљића на најбољем путу да изборе пласман у сремску лигу Велико славље у Вашици


Као што се и очекивало, одлуке о овогодишњем прваку Општинске фудбалске лиге Шид пала је у дербију који је игран у недељу 4. маја у Вашици. До тада водеће Јединство из Љубе доживело  је пораз у утакмици са домаћим Напретком 0.3 чиме су фудбалери из Вашице широм отворили врата сремске лиге.

Истина утакмица је завршена неславно јер су гости из Љубе напустили терен у 58 минуту код резултата 3:0 за домаћи састав. Ипак, то не умањује успех Напретка који је на овој утакмици показао да је најбољи тим у овој лиги. Уколико се обистине најновије информације из виших фудбалских органа, постоји реална могућност да клуб из Вашице уместо најављених квалификација обезбеди директан пласман у сремску лигу, што би представљало један од највећих такмичарских успеха клуба из Вашице.

Тренер Божидар Смиљић  успео је да оформи млад и перспективан састав који ће уз одређена појачања моћи равноправно да се бори и са клубовима из вишег ранга такмичења. М. Добројевић, В. Петровић, Станојчић, Трбук, Јастребић, Радосављевић, Сремац, Галић, Ђурић, Новаковић, Кртинић, Д. Добројевић, Богићевић, Ђачанин, Тутић  и остали чланови првог тима наговештавају лепу фудбалску будућност клуба из вашице.

Наслов првака Општинске лиге Шид и пласман у Сремску лигу најбоља су награда навијачима и симпатизерима овог клуба који ће ускоро обележити осамдесету годишњицу постојања и рада.