Menu
RSS
A+ A A-

ХАЈДУК НАГАЗИО ПЕТАРДУ

СРПСКА ЛИГА НА ПРАГУ

Фудбалери Радничког из Шида постигли убедљиву победу у дербију првенства ВФЛ група југ


У величанственој атмосфери на градском стадиону у Шиду фудбалери Радничког су високим резултатом савладали директног ривала у борби за наслов првака војвођанске лиге група југ, Хајдук из Шимановаца резултатом 5:1. Пред близу хиљаду гледалаца Миломир Угљешић, стрелац три гола и другови су успели да остваре успех који им је широм отворио врата Српске лиге група Војводина.

Заједничка фотографија

Први део утакмице завршен је минималним вођством Радничког. У наставку гости су успели да смање резултат на 2.1 али након тога следи прави ураган ка голу клуба из Шимановаца., Угљешић, Дупаљ  и Малетић  су успели да постигну голове и тиме свом клубу донесу убедљиву победу. И не само то, победа од 5.1 има двоструку важност јер су Шиђани остварили бољи међусобни скор који може да одлучи о наслову овогодишњег првака.

Публика

Радост у редовима шидског клуба након завршетка утакмице била је видљива. Поред верних навијача који су током целог сусрета здушно бодрили своје љубимце, одушевљење су исказали и руководство клуба, као и најмлађи чланови ФК Раднички из Шида. Иако је до краја овогодишњег првенства остало још 5 кола Шиђани су овом победом најавили свој повратак у друштво српсколигаша. Новаковић, Илић, Арамбашић, Ђуркић, Чобановић, Вукмир, Мирковић, Нинић, Пурић, Дупаљ, Малетић, Стојановић, Васић, Влаисављевић, Цветић, Ђекић и капитен Угљешић ће нема сумње учинити све да љубитељи фудбала у Шиду убудуће гледају клубове Српске лиге група војводина.

тиме ће фудбалери Радничког, након неколико сезона, подарити свом граду и својим навијачима и симпатизерима један од највећих спортских успеха.