Menu
RSS
A+ A A-

СТОПАМА СЛАВНЕ ИМЕЊАКИЊЕ АНЕ ИВАНОВИЋ

МЛАДИ ТЕНИСЕРИ ИЗ ШИДА НАСТАВЉАЈУ СА УСПЕСИМА


Ана Царевић победница у кадетској конкуренцији Ана Царевић тријумфовала у кадетској конкуренцији и надмоћно освојила прво место мада је била најмлађи учесник у својој категорији


Да је тенис постао један од најпопуларнијих спортова у нашој средини, говоре бројна такмичења и турнири који се одржавају у последње време. На недавном првенству Шида (треће по реду) које је одржано на теренима Установе за физичку културу Партизан у Шиду, виђени су интересантни мечеви који су још једном показали да је Тениски клуб Спин из Шида оформио селекције које ће у наредном периоду бити међу најбољима у Срему и Војводини.

Најснажнији утисак на овогодишњем првенству оставила је млада Ана Царевић која је у кадетској конкуренцији надмоћно освојила прво место иако је била најмлађи учесник у овој категорији. Друго место код кадеткиња освојила је Милана Вукадиновић, док је треће место припало Ивани Бајић. И код кадета су вођене занимљиве борбе. На крају прво место је освојио Никола Колаја испред Милана Кабића, док је треће место освојио Урош Клисурић.

У конкуренцији млађих кадеткиња доминирала ја Оливера Којић, чиме је истакла своју кандидатуру за наслов првака и у старијој конкуренцији. Друга је била Маја Раданов, док је треће место у овој конкуренцији освојила Вања Остојић. И код млађих кадета вођене су интересантне борбе. По многим оценама овде је конкуренција била најжешћа. На крају тријумфовао је Милован Марковић који је одбранио прошлогодишњи наслов. Други је био Милош Трзин, док су треће место равноправно поделили Стефан Пинић, Јован Сандић и Стефан Марковић.

Према речима тренера Драгана Дангузова сада ће уследити једномесечна пауза а након тога младе тенисерке из Шида очекују учешћа на бројним турнирима у Новом Саду, Сремској Митровици, Руми и другим градовима.