Menu
RSS
A+ A A-

ЛАКИЋЕВА ЧЕТА НАДМОЋНО ПРВА

ОДБОЈКАШИ ШИДА ПОНОВО У ДРУГОЛИГАШКОМ ДРУШТВУ

Након само једен сезоне одбојкаши Шида наћи ће се у друштву друголигашких састава из Војводине


odbojkasi.jpg

Иако су у једном тренутку довели у питање освајање наслова првака у Првој Војвођанској лиги, одбојкаши Шида су ипак на крају успели и то са великом бодовном предношћу да освоје прво место и тиме изборе пласман у Другу лигу група север.

Тренер Драган Лакић и поред тешкоћа које су пратиле овогодишњи наступ шидских одбојкаша ни једног тренутка није сумњао у своје играче. Напротив, веровао је да су у стању да изађу из краткотрајне кризе у којој су се нашли у једном тренутку. Да је био у праву говори и податак да су другопласирани тим ОК Инђије оставили за целих 7 бодова.

Садашња екипа ОК Шид је одличан спој искуства и младости које су однеле превагу у односу на своје ривале. Смена генерација извршена је безболно тако да у овом тренутку Шиђани имају најмлађи састав у лиги који и поред тога имају потребно искуство да се равноправно носе са својим ривалима у друголигашкој конкуренцији.

Наслов првака освојила је екипа у саставу: Горан Плавшић, Илија Митошевић, Дражен Трзин, Саша Видић, Небојша Чикарић, Милан Братић, Радослав Лакић, Немања Дмитрашиновић, Дејан Орлић, Душан Орлић, Никола Живановић, Данило Филиповић, Милан Станишић, Марко Тимарац, Предраг Видић, Душан Божић и Александар Мићашевић.

Након завршетка првенства ОК Шид је одржао свечану седницу клуба на којој су заслужним члановима додељене плакете и признања. У међувремену одржан је и међународни одбојкашки турнир чији домаћин је био ОК Шид на којем су поред њих учествовали и Одбојкашки клубови из Осијека, Нове Горице и Пелагићева.

Поред првог састав у ОК Шид велику пажњу посвећују и омладинском погону тако да ће у новој такмичарској сезони Друга екипа ОК Шида наступати у првенству Војвођанске лиге група Срем.