Menu
RSS
A+ A A-

ПОБЕДНИЧКИ ПЕХАРИ БИГУ БУЛ И У ФРУШКОГОРЦУ

МЕМОРИЈАЛНИ ФУДБАЛСКИ ТУРНИРИ У ВИШЊИЋЕВУ И ЕРДЕВИКУ


Фудбалери из Бачинаца славили у Ердевику, док је клуб из Кукујеваца био најуспешнији у Вишњићеву


ugljesic-cobanovic.jpg

Припремајући се за почетак нових сезона многи наши фудбалски клубови учествују ових дана на бројним турнирима. Било је тако и крајем прошлог и почетком овог месеца на традиционалним меморијалним турнирима који се већ годинама организују у Вишњићеву и Ердевику у знак сећања на бивше истакнуте чланове.

Тако је било и ове године. У Вишњићеву су поред домаћег Хајдука наступили и Сремац из Деча, Фрушкогорац из Кукујеваца и Једнота из Шида. У првим утакмицама Хајдук је савладао Једноту са 3:0, док је Фрушкогораца минималним резултатом савладао екипу Сремца из Деча резултатом 2:1. У финалном мечу састали су се Хајдук и Фрушкогорац а гости из Кукујеваца захваљујући изванредном стрелцу Миломиру Угљешићу, који ће од ове сезоне носити дрес клуба из Кукујеваца су заслужено понели наслов овогодишњег првака.

У борби за треће место Сремац из Деча био је успешнији од Једноте (3:1), али су и играчи из Шида и поред два пораза оставили солидан утисак.

У Ердевику је победник одлучен у финалном сусрету између два члана српске лиге група Војводина, Биг була и Радничког из Шида. Крајњи резултат је гласио 1:0 за екипу из Бачинаца. Претходно су фудбалери из Бачинаца били успешнији од екипе АСКО Видак из Футога (3:0), док је Раднички у првом мечу савладао домаћу Слогу резултатом 4:0. Победоносни гол за Биг фул у финалу турнира постигао је капитен екипе Миле Симеуновић. У борби за треће место домаћа Слога је резултатом 4:2 савладала фудбалере из Футога.

На крају турнира најуспешнијим екипама и појединцима уручене су пригодне награде и признања. Поред пехара за најбоље екипе, награде су примили и Миле Симеуновић који је проглашен за најбољег играча турнира, Синиша Куља, чувар мреже Слоге из Ердевика је најбољи голман турнира, док је за најбољег стрелца турнира проглашен Марко Вучетић, члан Биг була из Бачинаца.