Menu
RSS
A+ A A-

ДА СЕ ЗНА КО ЈЕ СТАРИЈИ...

Пријатељска фудбалска утакмица у Шиду

У ревијалној фудбалској утакмици која је одиграна на стадиону Радничког у Шиду у петак 19. септембра, репрезентација општине Сремска Митровица у којој су наступили представници власти, јавних предузећа и установа из овог града убедљиво је савладала одговарајућу селекцију Шида резултатом 4:1.

fudbal-sid.jpg

Иако многи кажу да резултат није битан у оваквим утакмицама очигледно да Митровчани нису мислили тако. Иако без прве "звезде" свог тима актуелног градоначелника Бранислава Недимовића (који из оправданих разлога није наступио) убедљиво су савладали своје домаћине који су по саставу бар на папиру били фаворити. Иако су у екипи Шида између осталих наступили и актуелни председник општине Миленко Дабић и његов заменик Срђан Малешевић то им није помогло да избегну пораз од фудбалера из града на Сави.

fudbal-mitrovica.jpg

У дружењу и разговору после утакмице домаћини су покушали да пораз "оправдају" одсуством свог селектора Жељка Брестовачког јер би његовим присуством на клупи, по свему судећи, репрезентација Шида "играла" далеко одговорније и ефикасније.