Menu
RSS
A+ A A-

ПРВО МЕСТО НА ОКРУЖНОМ ПРВЕНСТВУ

Стони тенис за пиониреУ оквиру школске олимпијаде завршена су спортска такмичења у првом полугодишту за школску 2006/07. годину. По речима Мире Батуте, стручног сарадника за школски спорт у установи за физичку културу и спортску рекреацију "Партизан", најзначајнији резултат постигнут у овом периоду је освајање првог места на окружном првенству пионира у стоном тенису и пласирање на Републичко првенство, одржано 9. новембра у Ковачици. Ученици Основне школе "Бранко Радичевић" из Шида Милан Кабић, Душан Марковић и Милош Грбатинић од 25 екипа освојили су пето место.


Запажен је и успех ученика Основне школе "Сремски фронт" из Шида Александра Бешевића, који се квалификовао на Републичко првенство у пливању (краул на 50 м), одржано 16. новембра у Нишу и који се пласирао међу првих десет такмичара.

У првом полугодишту одржано је општинско такмичење у кошарци где је учествовало 9 мушких и 9 женских екипа основних школа и две мушке екипе средњих школа. У другом полугодишту следе такмичења у одбојци, рукомету, гимнастици, малом фудбалу, атлетици, стрељаштву, општинском кросу и кросу РТС.