Menu
RSS
A+ A A-

ЗАЉУБЉЕНИ У БЕЛИ СПОРТ

ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО ШИДА У ТЕНИСУ ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ
     
Чланови Тениског клуба Спин са својим тренером Драганом Дангузовим Средином овог месеца на теренима стадиона малих спортова Партизан у Шиду а у организацији тениског клуба "Спин" одржано је отворено првенство Шида у тенису за млађе категорије. На такмичењу је учествовало преко тридесет младих заљубљеника у овај све популарнији спорт код нас. Такмичари су били сврстани у четири старосне групе.


Код кадеткиња наслов првака је освојила Нина Ћирковић која је уједно једина одбранила прошлогодишњи наслов, друга је била Бојана Грчић док је треће место освојила Јелена Живковић.


  Код млађих кадеткиња наслов првака је освојила Ана Царевић, друга је била Кристина Нинков док је треће место припало Миљани Ђукић. У конкуренцији такмичарки од 1. до 4. разреда основних школа првак је постала Марија Икић, друго место је освојила Вања Остојић, а треће место Маја Раданов, прошлогодишња победница у овој категорији.


Код дечака од 1. до 4. разреда највише успеха је имао Милован Марковић који је освојио наслов првака, друго место је припало Милошу Трзину, а треће место је освојио Александар Лупић.