Menu
RSS
A+ A A-

ОВАЦИЈЕ ЗА ГРАЦИЈЕ

НА ЛИЦУ МЕСТА ТРАДИЦИОНАЛНА РЕВИЈА СПОРТАdecaТрадиционална Ревија спорта у организацији установе за Физичку културу Партизан у Шиду протекла је у знаку наступа бројних екипа из школа спорта које делују у оквиру ове установе. Поред њих посебно запажен наступ имали су најмлађи из дечје установе Јелица Станивуковић Шиља као и чланови КК Шид и Шогун, рукометаши ОШ Бранко Радичевић из Шида, рукометашице ОШ Филип Вишњић из Моровића, стонотенисери ОШ Бранко Радичевић из Шида и други.


Препуне трибине стадиона малих спортова у Шиду одзвањале су од аплауза упућених најмлађим спортистима који су демонстрирали стечена знања у школама: одбојке, рукомета, кошарке, ритмичке гимнастике, каратеа и других спортова, које делују при овој установи.


Овогодишња ревија спорта одржана је у знаку обележавања стогодишњице учлањења Српског соколског друштва из Шида у Жупу Соколских друштава Срема (1907. године). Традицију једног од најстаријих Српских соколских друштава у Срему, УФК Партизан из Шида наставља од 1945. године.