Menu
RSS
A+ A A-

ФИЛИПОВИЋ НОВИ ПРЕДСЕДНИК

НА ГОДИШЊОЈ СКУПШТИНИ ОДБОЈКАШКОГ КЛУБА ШИД ИЗАБРАНО НОВО РУКОВОДСТВО

Редовна годишња Скупштина ОК Шид која је одржана 5. јула у Шиду, била је прилика да се сагледају резултати које је један од најмлађих и најуспешнијих спортских колектива у нашој средини остварио у протеклом једногодишњем периоду.

Такмичарски резултати нису испуњени јер је клуб након две успешне сезоне напустио друголигашко друштво. У наредном првенству ОК Шид ће наступати у Првој Војвођанској лиги. Иако је резултатски неуспех свима тешко пао ипак је протекла сезона донела афирмацију неколицини младих одбојкаша који ће у наредном периоду поред оних најискуснијих Плавшића, Митошевића, Видића и осталих бити главни ослонац клуба.

Што се тиче материјално-финансијског пословања клуба оно је у извештају оцењено добрим у првом реду захваљујући општини и месној управи Шид који су поред неколицине спонзора обезбедили највећи део средстава за рад клуба. Сматрајући да због слабих такмичарских резултата сноси објективну одговорност досадашњи председник Управног одбора Сава Мићашевић поднео је неопозиву оставку на ову функцију.

Скупштина је након тога изабрала нови састав Управног одбора који ће убудуће бројати 10 чланова: Драган Филиповић, Ђорђе Видић, Драган Лакић, Рајко Јовковић, Горан Орлић, Мирослав Живановић, Горан Плавшић, Срђан Божић, Пера Лакић и Илија Митошевић. На првој конститутивној седници Управног одбора за председника клуба изабран је Драган Филиповић.